ЛЯШКО ЗАКЛИКАВ СВОЇХ ВИБОРЦІВ НЕ ГОЛОСУВАТИ НІ ЗА ЗЕЛЕНСЬКОГО, НІ ЗА ПОРОШЕНКА

0
1291
views

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко подякував більш ніж мільйону виборців, які віддали за нього свої голоси і оголосив, що не буде підтримувати жодного з кандидатів у Президенти, які вийшли до другого туру виборів.

Виступаючи у парламенті у вівторок, він заявив, що «боротьба не закінчується», а цілі його та його команди залишаються незмінними, повідомили CBN у прес-службі політика.

ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА:

ЯКИМИ БУЛИ І ЯКИМИ БУДУТЬ

 

«Ні я, ні наша команда не підтримуємо жодного з кандидатів, жодного з тих, хто сьогодні є, ми не підтримуємо», – наголосив Ляшко.

«Хто б не був Президентом, ми не дамо йому почивати на лаврах, ми не дамо йому дрімати, і будемо жорстко контролювати владу», – додав він.

Олег Ляшко також подякував більш ніж мільйону виборців, які віддали за нього свої голоси.

«Ми не підведемо, можете нам вірити. Боротьба не закінчується. Як казав британський прем’єр Вінстон Черчилль: “Що таке перемога? Це з оптимізмом рухатися від поразки до поразки. Якщо ти не відчуєш смаку поразки, ти ніколи не зрозумієш, що таке перемога”. Наші перемоги, українці, попереду», – зазначив лідер Радикальної партії.

Політик нагадав про цілий пакет законопроектів від «радикалів», спрямований на те, щоб «дати розвиток економіці, збільшення добробуту українців, збільшення зарплат, відновлення виробництва, відновлення поваги до людей праці».

«Ми пропонуємо альтернативу – шлях розвитку країни: відновлення економіки, наведення порядку в країні, наведення порядку у владі, дисципліни, відповідальності влади перед громадянами», – зазначив він.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня. Українці обиратимуть між шоуменом Володимиром Зеленським та чинним Президентом Петром Порошенком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here