ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ РАДНИКІВ

1
1228
views

Якщо Вам небайдужий розвиток Вашої громади, Ви розумієте її проблеми, прагнете змін і готові докладати зусиль на допомогу громаді, запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі і долучитися до команди громадських радників!

Громадські радники розуміють правові проблеми та перенаправляють до компетентної інституції або надають правову інформацію, яка допоможе людині самостійно розв’язати свою проблему.

Детальніше про громадських радників: https://cutt.ly/pCkYN

У команді громадських радників Ви:

  • пройдете спеціалізоване навчання з кваліфікованими тренерами,
  • знайдете підтримку однодумців з усієї України,
  • дізнаєтесь та навчитесь як можна ефективно спрямувати свої зусилля на якісні зміни в житті громади.

Пропонується навчання з різних питань: безпека, децентралізація, інформаційна та фінансова грамотність, робота державних інститутів, залучення ресурсів, реалізація прав на освіту, охорону здоров’я та інших.

Заповнити анкету для участі у конкурсі можна ТУТ: https://cutt.ly/1CpE8

Більше інформації – за посиланням: https://cutt.ly/71ldq

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here