РЯТУВАЛЬНИКИ КІРОВОГРАДЩИНИ ОТРИМАЛИ ВІДОМЧІ НАГОРОДИ (ФОТО)

0
1040
views

15 квітня перший заступник Голови ДСНС України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький вручив десятьом рятувальникам Кіровоградщини відомчі нагороди за мужність і відвагу, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм, виявлені під час гасіння пожежі, яка виникла 27 березня на автомобільній стоянці у м. Кропивницький.

ВИБУХИ І ЗАРЕВО ПОЖЕЖІ СКОЛИХНУЛИ МЕШКАНЦІВ КРОПИВНИЦЬКОГО

Нагадаємо, що того дня о 20:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу з вибухом на автомобільній стоянці по вул. Київська м. Кропивницький. Особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів було ліквідовано складну пожежу та врятовано від знищення вогнем поруч розташовану автогазозаправну станцію, близько 20 одиниць автомобільного транспорту, 5 поруч розташованих приватних житлових будинків та трансформаторну підстанцію.

Вручаючи нагороди – нагрудні знаки «За відвагу в надзвичайній ситуації», «Знак пошани», «За безпеку народу», «За відвагу в службі» – перший заступник Голови Держслужби генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький подякував особовому складу Служби порятунку Кіровоградщини за професійні дії, особисту відвагу та побажав і надалі тримати такий високий рівень підготовки.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here