ЯК УСТИНІВСЬКА ЛІКАРНЯ ЗУСТРІЧАЛА ПОТЕНЦІЙНІ ПРОФЕСІЙНІ КАДРИ

0
1205
views

У рамках обласної Декади профорієнтаційних майстер-класів для молоді, фахівці Устинівської районної філії обласного центру зайнятості організували професіографічну екскурсію до центральної районної лікарні.

Захід проведений для учнів філії «Устинівської ЗОШ І-ІІ ст.» Комунального закладу «Устинівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів».

Презентацію медичної установи для школярів провела заступник головного лікаря Любов Саприкіна. Вона розповіла про відділення лікарні та кількість різнофахових лікарів, які працюють у медзакладі.

 

3D-ЖЕЛЕ, РОЗПИС ІМБИРНИХ ПРЯНИКІВ ТА КЕРУВАННЯ ТРАКТОРОМ: В УСТИНІВЦІ ВІДБУВСЯ «ПРОФFEST-2019»

 

Під час екскурсії школярі мали змогу спостерігати за професійною та злагодженою роботою медперсоналу, відвідали різноманітні кабінети та лабораторії із сучасним обладнанням. Побачили, де і як щодня надають допомогу хворим, дізналися про професії сестри медичної, лікаря-хірурга, лікаря загальної медицини – сімейного лікаря, а також мали можливість побачити, як працюють лікарі діагностичного-консультаційного відділення та як використовують найсучасніше медичне обладнання.

Найголовнішим для майбутніх абітурієнтів стало отримання кваліфікованих порад, настанов та рекомендацій, щодо збереження міцного здоров’я.

«Якщо ви бажаєте стати лікарями, то повинні ще у школі звернути особливу увагу на вивчення анатомії та фізіології людини», – зазначила Л. Саприкіна.

Школярам, які виявили бажання більш детально дізнатись про специфіку роботи медпрацівника, було запропоновано особисту зустріч з профільними лікарями безпосередньо на робочому місці, під час прийому.

Ті, хто вже визначився зі своїм професійним майбутнім, переконалися у правильності свого вибору. А цей захід став першим кроком до досягнення такої шляхетної мрії.

Завершилася ця цікава екскурсія фотографуванням на згадку та пригощанням корисними для дитячого організму вітамінами. Захід був спрямований на допомогу школярам визначитись з тим, чи обрати професію медика, професію, яка є завжди затребуваною у районі. Тож, можливо у цей день заклад зустрічав своїх майбутніх лікарів. 

Алла Хохуля, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here