ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНИЙ ВИШКІЛ ВІДБУВСЯ ДЛЯ ЮНИХ СПОРТСМЕНІВ КРОПИВНИЦЬКОГО

0
712
views

Вихованці кропивницького дитячо-юнацького клубу «Промінь» взяли участь у спільному з представниками громадської організації «Центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель» вишколі на відкритому тренувально-тактичному полігоні з використанням страйкбольної зброї.

Юні спортсмени відпрацьовували елементи зустрічного бою, оборони будівель, штурму та патрулювання території малими групами.

– Під час практичних занять основну увагу ми приділяємо знанню теоретичних та практичних знань з тактичної, фізичної та вогневої підготовки. Наше завдання – посилено тренуватися і освоювати військову науку, оскільки від навичок і уміння кожного учасника залежить успіх команди в цілому. Знання породжують впевненість в собі та власних силах, а в сьогоденні це важливо, як ніколи, – відзначив керівник центру національно-патріотичного виховання Олег Ковальчук. – Головним елементом стрілецьких тренувань стало виконання практичної стрільби. Для когось це була перша стрільба, хтось раніше вже мав справу зі зброєю, хтось влучив в ціль на відмінно, а декому потрібно ще тренуватись. Та кожен спортсмен розуміє, що професіоналом своєї справи стають лише через навчання і постійну роботу над собою.

Крім того, спортсмени дитячо-юнацьких клубів «Промінь» і «Старт» під керівництвом педагогів-організаторів Олега Ковальчука та Олега Бочарова здійснили навчально-туристичний похід від села Богданівка до села Водяне Знам’янського району. Під час походу у Чорному лісі діти продовжили військово-спортивний вишкіл за декільками локаціями: марш-кидок на 10 км, роботу в малих групах та відпрацювали тактику бою.

– Для наших дитячо-юнацьких клубів – це черговий крок вперед, адже у 2019 році заходи з національно-патріотичного виховання молоді плануються різноманітні та насичені. Більше того, ми протестували нові можливості перевірки якості проведених навчань. Нам є ще над чим працювати, щоб кожен захід був максимально ефективним та цікавим, – наголосив Олег Бочаров.

За матеріалами міської рада міста Кропивницького

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here