ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАПРОШУЄ НА СЛУЖБУ ДО ПОДАТКОВОЇ МІЛІЦІЇ

0
1774
views

ГУ ДФС у Кіровоградській області запрошує на службу до оперативних та слідчих підрозділів податкової міліції молодих чоловіків, придатних до служби в армії, віком до 28 років, які мають повну вищу економічну або юридичну освіту та стаж роботи за одним із вказаних напрямків.

При працевлаштуванні до оперативних підрозділів податкової міліції перевага надається кандидатам, які мають досвід роботи у сфері зовнішньоекономічної діяльності, досвід аналітичної роботи та роботи з базами даних, мають високий рівень користування комп’ютерною технікою, досвід роботи у правоохоронних органах.

При працевлаштуванні на службу до слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області перевага надається кандидатам, які мають досвід роботи у сфері юриспруденції та/чи у правоохоронних органах на посадах слідчих, мають високий рівень користування комп’ютерною технікою.

За довідками з питань працевлаштування звертатися до відділу по роботі з персоналом ГУ ДФС у Кіровоградській області за тел. 36-69-32.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here