ПРАВОПРОСВІТНИЦЬКА ДИСКУСІЯ ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ ВІДБУЛАСЯ ДЛЯ КРОПИВНИЦЬКОЇ МОЛОДІ

0
1093
views

Про невід’ємне право кожної людини на життя та неприпустимість умисного позбавлення життя іншої людини наголосили фахівчині системи БПД та патрульної поліції кропивницьким студентам, під час обговорення унікального документального фільму «Точка відліку» у «DOCU клубі».

«Право на життя належить до фундаментальних прав людини. Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. За скоєння злочину особа має обов’язково понести покарання, яке полягає в передбаченому законом обмеженні прав і свобод засудженого. Покарання має на меті не тільки кару, а й виправлення засуджених, тому значення покарання в боротьбі зі злочинністю, визначається не його жорстокістю, а неминучістю, своєчасністю, справедливістю і невідворотністю застосування за кожний вчинений злочин», – пояснила Олена Шишкарьова, заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області.

Фахівчині регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з представницями патрульної поліції детально проаналізували переглянутий фільм та наголосили на недопустимості позбавлення людини її прав. 

Також нагадали присутнім, що в разі порушення своїх прав можна звернутись до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги або зателефонувати до єдиного контакт-центру за номером 0-800-213-103.

Наприкінці заходу студенти переглянули виставку інформаційних матеріалів «Безоплатна правова допомога поруч» та у межах реалізації правопросвітницької кампанії «Відповідальне батьківство» отримали буклети з інформацією як отримати податкову знижку на навчання.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here