НА КІРОВОГРАДЩИНИ ПРОПОНУЮТЬ ПОНАД 100 ВАКАНСІЙ ІЗ ЗАРПЛАТОЮ ВІД 10 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

0
1640
views

У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам 10 тисяч гривень на місяць і більше. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 124 одиниці.

Доволі високим залишається попит на працівників водіїв, представників будівельних професій, працівників банківської сфери та майстрів швейної справи.

НА КІРОВОГРАДЩИНІ ВАКАНТНІ ПОНАД 100 КЕРІВНИХ ПОСАД РІЗНИХ СТРУКТУР

Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено 79 вакансій із зарплатою понад 10 тисяч, 15 у Маловисківському, 10 вакансій у Знам’янському, 5 у Світловодському, по 4 у Олександрійському та Петрівському районах, по 2 у Гайворонському, Голованівському та Новоукраїнському і 1 вакансія у Долинському районах Кіровоградської області.

Це вакансії за такими професіями як лікар-терапевт дільничний, головний інженер, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, бухгалтер, інженер з метрології та ін.

Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії  – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here