ПРАВООХОРОНЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПРОЙШЛИ ТРЕНІНГ З ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ «ПЕРШИЙ НА МІСЦІ ПОДІЇ»

0
916
views

Тренінговий центр поліції області постійно вдосконалює роботу для забезпечення якісної професійної підготовки правоохоронців. На цьому наголосив заступник керівника обласного главку відомства Руслан Горяченко під час занять із особовим складом ГУНП в області.

Про нововведення у діяльності тренінгового центру, сучасну матеріально-технічну базу, отриману завдяки співпраці з представниками Консультативної місії Європейського союзу, а також про колектив підрозділу, що докладає зусиль для підтримання поліцейськими належного рівня професійних знань та навичок – більш детально йшлося у фільмі, який присутнім презентували у ході занять.

Нині поліцейські продовжують працювати над впровадженням новацій не тільки у роботі тренінгового центру, а й інших підрозділів, зокрема переймаючи досвід європейських партнерів.

Про те, як працюють підрозділи поліції Португалії, своїм колегам розповіли поліцейські Кіровоградщини, що відвідали цю країну у рамках співпраці з Консультативною місією ЄС.

Також для особового складу ГУНП було проведено заняття щодо надання домедичної допомоги «Перший на місці події» за участі представників Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here