ЯК МЕШКАНЦЯМ КІРОВОГРАДЩИНИ СТАТИ ФАХІВЦЯМИ В ГАЛУЗІ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

0
1550
views

У травні поточного року для безробітних громадян, які мають бажання здобути професію «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», обласний центр зайнятості організовує професійне навчання.

Навчання розпочинається проходитиме на базі Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (фактична адреса: м. Краматорськ, бульвар Машинобудівників, 32) з 28 травня поточного року. Термін навчання – 9 місяців.

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення – це висококваліфікований робітник, який повинен вміти не тільки працювати з офісними додатками (текстовим редактором, електронними таблицями, базами даних, графікою, презентаціями), а й є технічним фахівцем в області інформаційних технологій. Такий кваліфікований фахівець повинен мати найсучасніші знання у сфері обробки інформації та програмного забезпечення, розробки, розміщення і супроводу веб-сайтів, пошуку інформації в інформаційних мережах, супроводження та захисту інформаційно-комунікаційних комплексів. Ці знання допоможуть здобути шукачам роботи у службі зайнятості шляхом організації професійного навчання.

Сферою професійного використання випускників даної професії є сервісні центри з продажу та ремонту комп’ютерної, офісної та побутової техніки; Інтернет-провайдери; фірми-розробники програмних продуктів; підприємства, установи та організації всіх видів економічної діяльності.

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here