В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА ЗНО З МАТЕМАТИКИ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЬ 3750 УЧНІВ

0
998
views

21 травня в Україні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання тестуванням з математики.

Очільник області завітав до навчально – виховного комплексу “Олександрійський колегіум – спеціалізована школа”, де ознайомився з організацією проведення тестування. Сергій Кузьменко оглянув аудиторії, поспілкувався з вчителями та учнями, налаштував їх на гарні результати та побажав успіхів.
Для проведення ЗНО з математики в колегіумі задіяно 21 аудиторію, де тестувалися більше 300 абітурієнтів.
Нагадаємо, в Кіровоградській області на ЗНО з математики зареєструвались 3750 учнів. Майбутніх випускників прийняли 16 пунктів тестування, 11 з яких розміщені в м.Кропивницькому, 3 – в м.Олександріїї, 2 – в смт Голованівську. На одному із них побував голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
«Атмосфера спокійна. Діти в комфортних умовах. Їм пояснюють, що треба робити. Є висока ступінь організації, контролю, безпеки», – відзначив голова облдержадміністрації. «Упродовж року ми вели системну роботу з школами, формували освітні округи, забезпечували їх автотранспортом. Вважаю, що добре впорались із завданням. Адже з року в рік наші діти отримують вищі бали по ЗНО, а це значить, що робота по створенню належних умов в освітній галузі на правильному шляху».

За матеріалами Кіровоградської ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here