ВІД РЕЙДЕРСТВА ПОСТРАЖДАЛИ ОЛЕКСАНДРІЙСЬКІ ПІДПРИЄМЦІ

0
706
views

В управлінні юстиції очікують на приїзд олександрійських підприємців Максима Коріцького, Віталія Рака та Юрія Рака, які постраждали від рейдерства, для надання їм всієї необхідної правової допомоги.

Попередньо з ними вже сконтактували й домовились про зустріч. Тим часом спеціалісти також направили подання до Мін’юсту про проведення камеральної перевірки  реєстраційних дій державного реєстратора Первозванівської сільради Таліни Харламової, яка, за словами постраждалих, була в змові з рейдерами.

Про це повідомив керівник юстиції Кіровоградщини Вадим Гуцул.

«Наразі юстиція займається справою постраждалих олександрійських підприємців. Їх заяву про визнання незаконними реєстраційних дій, вчинених державними реєстратором Таліною Харламовою, щодо ТОВ «Підйом-Сервіс» і ТОВ «Підйомно-транспортне устаткування» уже оперативно розглянули. На її основі було підготовлене подання, яке направили на розгляд до Мін’юсту. При цьому за допомогою вони звернулись тільки до нас, а ось можливістю розглянути ситуацію на засіданні оперативного антирейдерського штабу не скористались», – зауважив Вадим Гуцул.

Як повідомили самі постраждалі тижневику Олександрійський тиждень, державний реєстратор Таліна Харламова виключила їх зі складу засновників і внесла зміни до керівного складу підприємств. 

«Також були змінені юридичні адреси підприємств. Тепер місця знаходження юридичних осіб рахуються у Києві. Як зазначають у своїй заяві скаржники, усі реєстраційні дії були здійснені нібито за заявами одного з підприємців – Максима Коріцького. Однак, на час перереєстрації чоловік перебував у відрядженні за межами Кіровоградщини й фізично не міг подати документи для здійснення відповідних реєстраційних дій, а також нікого не уповноважував їх вчиняти від свого імені», – додав заступник керівника з питань державної реєстрації Олег Потьомкін.

Прес-служба ГТУЮ у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here