УЧАСНИК АТО ВІДКРИВ УНІКАЛЬНУ МІНІ-КАВ’ЯРНЮ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
1411
views

Започаткування власної справи дає змогу не лише фінансово забезпечувати власне життя, а й здійснити свої задуми та мрії. Допомога охочим безробітним громадянам, у т. ч. з числа демобілізованих військовослужбовців, започаткувати власний бізнес є одним із першочергових завдань у роботі центрів зайнятості.

На початку 2019 року до Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернувся 24-річний Віталій Мартишевський, учасник АТО/ООС. Чоловік не мав професійного досвіду, окрім проходження військової служби за контрактом.

Взявши участь у засіданні клубу для молоді та відвідавши семінар «Як розпочати свій бізнес», Віталій пройшов профдіагностичне тестування та визначив для себе шлях професійної адаптації – започаткування власну справу.

Порадившись з родиною, вирішив спробувати. І вже у травні поточного на засіданні комісії по підприємницькій діяльності був представлений цікавий бізнес-план щодо створення міні-кав’ярні «Чао-Какао» у Кропивницькому.

«Концепція кав’ярні «Чао-Какао» представляється в такому вигляді, коли відвідувачеві пропонують кілька сортів кави та кондитерські вироби на вибір. Наші напої високої якості і зварені за оригінальною рецептурою. Найважливішою перевагою «Чао-Какао» над іншими схожими бізнес-проектами є унікальна,  серед кав’ярень міста, послуга доставки кави в офіс», – розповів під час захисту бізнес-плану В. Мартишевський.

Сьогодні ця затишна міні-кав’ярня вже гостинно приймає своїх перших відвідувачів за адресою вул. Євгена Чикаленка, 7 (Бізнес-центр «Ельворті», 1 поверх), а молодий підприємець має амбітні плани щодо відкриття мережі аналогічних закладів у інших районах міста.

Вікторія Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here