ВАШ СИН В ПОЛІЦІЇ, ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ ГРОШІ!

0
972
views

На лінію «102» у Кропивницькому звернулася громадянка та повідомила, що їй дзвонить невідомий та просить гроші за нібито звільнення її сина з поліції. Подія сталася 11 червня близько 1-ї години.

Патрульні поспілкувалися з кропивничанкою, яка не тільки не розгубилася, коли їй дзвонив шахрай, а й погодилася посприяти поліцейським у його затриманні.

Жінка повідомила шахраєві про готовність зустрітися. Та в момент передачі готівки з’явилися вже справжні поліцейські та затримали ймовірного зловмисника.

Ним виявився 37-річний кропивничанин, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. При поверхневій перевірці патрульні виявили у нього 5 мобільних телефонів та автомобільний відеореєстратор, походження яких надалі встановлюватимуть слідчі.

Весь цей час цілий та неушкоджений син жінки, який ніколи не мав проблем із законом, був поруч із матір’ю та підтримував її.

Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки шахрайства (ч.1 ст.190 ККУ) та передбачає максимальну відповідальність у вигляді обмеження волі строком до 3 років.

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ КРАДІЇВ КАБЕЛЮ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

 

В поліції нагадують: якщо Ви стали свідком або жертвою злочину, одразу звертайтеся на лінію «102»!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here