ПОНАД 70 КАР’ЄРНИХ РАДНИКІВ ДОПОМАГАЮТЬ БЕЗРОБІТНИМ КІРОВОГРАДЩИНИ ЗНАЙТИ СВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ШЛЯХ

0
1324
views

Із січня 2019 року кар’єрні радники почали роботу в усіх міськрайонних центрах зайнятості та філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Важливим елементом впровадження в Україні проекту Міжнародної організації праці (МОП) «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» є пілотування та впровадження в роботу служби зайнятості інституту кар’єрних радників. Адже в сучасних умовах виникає потреба розширення спектру послуг для клієнтів служби з урахуванням індивідуальних потреб, їх рівня професіоналізму, ступеня трудової мотивації та мобільності.

У міськрайонних центрах зайнятості та філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості працює 73 кар’єрних радника.

Згідно до проекту, для кожного безробітного складається індивідуальний плани надання послуг та працевлаштування. Такий план буде спільною програмою дій кар’єрного радника та зареєстрованого безробітного, що міститиме спільні зобов’язання обох сторін щодо пошуку роботи та забезпечуватиме індивідуальний супровід і організацію надання послуг. Тобто кар’єрний радник працює з кожним клієнтом окремо. Він зможе побачити перешкоди, які стоять перед клієнтом на ринку праці в момент працевлаштування, та допоможе подолати їх.

Відділ інформацій ної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here