МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОТРЕБУЮТЬ ПОНАД 150 ЛІКАРІВ

0
1914
views

Професія медичного працівника належить до однієї з найдавніших. Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка робота. Але разом з тим – це можливість відчути себе потрібним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії!

Своєю щоденною працею кожен медпрацівник дбає про найдорожче – здоров’я та життя наших громадян. У кожного пацієнта лікар вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також часточку своєї душі.

Сьогодні, медичні заклади області потребують 158 медичних працівників. Це такі посади: лікар загальної практики – сімейний лікар, лікар-офтальмолог, лікар-терапевт, лікар-педіатр, лікар-кардіолог, лікар-акушер-гінеколог та ін.

Своїм працівникам медичні заклади Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» 4173 грн. до 14 000 гривень.

Крім того, 6 вакансій передбачають неповну зайнятість лікарів. Серед них такі посади: лікар-уролог, лікар-офтальмолог, лікар-терапевт, лікар-психіатр.

Серед районів, у яких найбільше потрібні лікарі – Благовіщенський, Голованівський, Добровеличківський, Долинський, Знам’янський, Кіровоградський, Компаніївський, Маловисківський, Новгородківський, Олександрiйський, Олександрівський та Світловодський.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here