РОБОТОДАВЦІ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПОТРЕБУЮТЬ ПОНАД 130 ВОДІЇВ

0
664
views

За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає професійних водіїв.

Роботодавці області потребують 136 працівників за професією «водій автотранспортних засобів». Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ТМО «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області», ТОВ «Королівське ХПП», Аварійно-рятувальний загін спец. призначення  У ДСНС України у Кіровоградській області, ТОВ ТД «Агроліга», ДП «Світловодське лісове господарство» та ін.

Роботодавці Кіровоградщини готові платити водіям за роботу від «мінімалки» до 12 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини.

Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж.

Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області.

Крім того, у КП  «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького відкритими є 4 вакансії водіїв тролейбуса (з/п 10 тис. грн). У свою чергу, ТОВ «Агродар-Україна плюс», ТОВ «Кронос-Лідер»,  ТОВ «Герметик», ФОП Мхитарян Марат Грачкович та Новокостянтинівська шахта державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» потребують водіїв навантажувача (заробітна плата від 5300 до 9144 грн). ТОВ «Кронос-Лідер» також пропонує роботу водієві самохідних механізмів із окладом у розмірі 5 300 грн.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here