ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ РОБОТОДАВЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПРОПОНУЮТЬ ПОНАД 160 ВАКАНСІЙ

0
570
views

Для людини з інвалідністю трудова діяльність є не тільки можливістю матеріально забезпечити своє існування, а й фактором реалізації власних професійних здібностей.

На сьогодні роботодавці Кіровоградщини пропонують 163 вакансії для громадян з інвалідністю. Серед підприємств, у яких є вакантними місця для працевлаштування осіб, що підпадають під 5% квоту: Новокостянтинівська шахта державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат», КЗ «Помічнянська лікарня», ТОВ “ОЛЕКСАНДРІЙСЬКІ ЛАЗЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ”, Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л.  Кропивницького, Фермерське господарство «Златодар», ТОВ «Олександрійські лазерні технології» та ін.

Серед вакансій, які пропонують роботодавці: водій автотранспортних засобів, інспектор, керівник художній, обліковець, сестра медична, соціальний працівник та ін.

Своїм працівникам роботодавці пропонують від «мінімалки» (4173 грн) до 10000 гривень. Також представлені 7 вакансій з неповною зайнятістю.

Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено 67 вакансії для громадян з вадами здоров’я, 15 у Маловисківському, 14 у Світловодському, 13 у Долинському та Олександрійському, 10 у Новоукраїнському, 9 у Олександрівському, 8 у Новгородківському, 7 у Добровеличківському  та по 1 у Бобринецькому і Новоархангельському районах Кіровоградщини.

Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here