ХАРЧОВІ ПІДПРИЄМСТВА КІРОВОГРАДЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ПЕКАРІВ ТА КОНДИТЕРІВ

0
379
views

Кухар-кондитер – це унікальна професія, яка поєднує в собі багато талантів. Завдяки фантазії, естетичному смаку та вмінню поєднувати продукти професія пекаря-кондитера завжди користувалась величезним попитом. Бути кондитером – це не просто готувати їжу, а створювати справжні гастрономічні витвори мистецтва. Завдяки нотці творчості у професії, кондитер завжди має можливість відчути себе справжнім митцем.

Без витворів кондитерів не обходиться жоден святковий стіл. Торти, тістечка, випічка та здоба – це все робота пекарів-кондитерів. У кожний виріб вони вкладають знання, досвід,  а також любов. Аби Ви завжди могли ласувати солодкими смаколиками.

Сьогодні харчові підприємства області потребують понад 10 пекарів-кондитерів. Це такі посади: пекар, кондитер, тістороб та ін.

Своїм працівникам харчові підприємства Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» 4173 грн. до 7 100 гривень.

Серед районів, у яких найбільше потрібні ці фахівці – Долинський, Знам’янський, Кропивницький та Світловодський.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here