ВІДПОЧИНОК ТА ОСВІТА – НАВЧАННЯ НА ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИКА В ОДЕСІ!

0
1449
views

Електрогазозварник – одна із професій, що користується широким попитом на регіональному  ринку праці. Більш того, потреба в робітниках цієї професії має тенденцію до зростання. На сьогодні роботодавці Кіровоградщини потребують 36 працівників, близько половини з представлених вакансій (17 одиниць) у Кропивницькому.

У сучасних умовах розвитку промисловості робота електрогазозварника – високовиробничий процес, який широко використовується при виготовленні металургійного, хімічного, ковальського, енергетичного обладнання, а також  у машинобудівній та будівельній галузях. Заробітна плата, зареєстрована у поданих роботодавцями Кіровоградщини вакансіях, сягає 12 000 грн.

Варто зазначити, що після закінчення навчання та отримання відповідного свідоцтва, значно розширюються можливості випускників щодо працевлаштування, оскільки підвищується їхня конкурентоспроможність на ринку праці, а кваліфікаційні якості – в більшій мірі відповідають вимогам роботодавця.

05 липня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Електрогазозварник». Курс навчання триватиме 5,5 місяців.

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості.

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here