РОБОТОДАВЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПОТРЕБУЮТЬ 41 МЕНЕДЖЕРА: ЗНАЧНА ЧАСТИНА – ДЛЯ ІЗРАЇЛЬСЬКОЇ КОМПАНІЇ

0
1606
views

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у менеджерах (управителях).

Роботодавці області потребують 41 працівника за професією «менеджер (управитель)», «менеджер (управитель) з маркетингу», «менеджер (управитель) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами», «менеджер (управитель) з питань регіонального розвитку», «менеджер (управитель) із збуту», «менеджер (управитель) із пенсійного недержавного страхування», «менеджер (управитель) з персоналу» та «менеджер (управитель) з постачання». Їх готові взяти на роботу такі підприємства як Представництво «КІМАКР АЕМ ЛТД», ТОВ «Гривер», АТ «Метабанк», ТОВ «Олександрійські лазерні технології» та ін.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн) до 10000 гривень.

Наприклад, Підприємство «КІМАКР АЕМ ЛТД» – ізраїльська компанія, яка є регіональним лідером у сфері програмного забезпечення, систем моніторингу стану та диференціальних алгоритмів, потребує для свого представництва на Кіровоградщині 19 менеджерів, кожному з яких пропонує 4275 гривень на місяць. У той же час ПП «Бест-маркетинг» запрошує менеджера (управителя) із пенсійного недержавного страхування з оплатою праці 7000 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади працівника, стажу роботи, специфікою роботи підприємства  та навичками претендента на посаду у роботі з різними програмами обліку.

Актуальними є вакансії для менеджерів (управителів) у  Кропивницькому (31 вакансія), Олександрійському (8 вакансій), Знам’янському (2 вакансії) та Гайворонському (1 вакансії) районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here