В МАЛОВИСКІВСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИТО ФУТБОЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ

0
1618
views

5 липня у Малій Висці на території Маловисківської міської ЗШ №3 відбулося урочисте відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям, будівництво якого розпочалося минулої осені.

Цей проект реалізовано за рахунок коштів бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» та Маловисківської міської ради на умовах паритетного співфінансування  – фінансова частка держави і міськради складає по приблизно 750 тисяч гривень.

В урочистостях взяли участь керівництво Маловисківської об’єднаної територіальної громади, керівники та працівники структурних підрозділів та відділів виконавчого комітету міської ради, учителі та учні загальноосвітніх навчальних закладів, дитсадків громади, спортсмени та представники спортивної громадськості Малої Виски та інші.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Маловисківський міський голова Юрій Гульдас, який привітав усіх з цим святом, наголосив на важливості спорту в житті кожного та висловив впевненість, що відкриття цього футбольного поля забере багатьох підлітків та молодь з барів на спортмайданчики. Юрій Леонідович також подарував вихованцям футбольного гуртка ДЮЦ «ВИСЬ» м’ячі. Привітали присутніх з подією і керівник Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дмитро Янчук (він теж подарував юним футболістам м’яч) та директор центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Первозванівської сільської ради Наталія Фельдман.

Захід було підготовлено силами відділу освіти, молоді та спорту та педагогічного і учнівського колективів Маловисківської міської ЗОШ №3.

З нагоди відкриття майданчика відбувся невеличкий концерт.

Символічну стрічку на воротях об’єкту, що символізує його офіційне відкриття, перерізали міський голова Юрій Гульдас та керівник ЦФЗН «Спорт для всіх» Дмитро Янчук.

Право першого удару по воротах на щойно відкритому футбольному полі було надано Маловисківському міському голові Юрію Гульдасу.

А вихованці футбольного гуртка дитячо-юнацького центру «ВИСЬ» (керівник В.Садовнік) – молодша та старша групи – відразу ж провели дружній пробний матч, випробувавши футбольне поле і оцінивши якість штучного покриття «у роботі».

За матеріалами Маловисківської Міської Ради

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here