БЕЗРОБІТНІ КІРОВОГРАДЩИНИ МАЮТЬ ШАНС ОТРИМАТИ РІДКІСНУ ПРОФЕСІЮ ВИНОГРАДАРЯ

0
1155
views

У липні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «виноградар». Навчання розпочинається з 15 липня поточного року, термін навчання 3 місяці.

Виноградар виконує ручні, кінно-ручні та механізовані польові роботи в розсадниках і виноградниках з підготовки садивного матеріалу винограду. До обов’язків виноградаря входять також: садіння і підсаджування винограду, укладання лози винограду для вирощування відсадків, омолоджування винограду, запобігання приморозкам, зрізування, збирання та сортування грон з укладанням в тару. 

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Уci бaжaючі змiнити прoфеciю мaють можливість звернутиcя дo Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi, що знаходиться зa aдреcoю: м. Крoпивницький, вул. Леоніда Куценкa, 12.

Відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here