ТРОЄ КАНДИДАТІВ ВІД КІРОВОГРАДЩИНИ ВИБУЛИ З ПЕРЕДВИБОРНИХ ПЕРЕГОНІВ

0
1630
views

По одному кандидату з округів №№100, 101 та 102 написали заяви про відмову балотуватися в народні депутати. Інформація про це зазначена на сайті Центральної виборчої комісії.

Більше читати: КАНДИДАТИ В НАРДЕПИ: «ЗА ВСЕ ХОРОШЕ» І ТЕХНОЛОГІЯ ДВІЙНИКІВ

 

Першим з кандидатів Кіровоградщини заяву про відмову балотуватися написав самовисуванець по округу №100 Юрій Крутько. Заява зареєстрована у ЦВК третього липня. Цей самовисуванець, який народився і проживає в Чернігові, є повним тезкою кандидата по округу №100 від Аграрної партії Юрія Крутька, який проживає в місті Кропивницькому і є депутатом Бобринецької районної ради. Тож виборці сотого округу тепер можуть бути впевненими, що не переплутають у бюлетені кандидатів-двійників.

В окрузі №101 восьмого липня подав заяву про відмову балотуватися самовисуванець Олександр Яровий. Нагадаємо, що він сам з Голованівська, є помічником начальника Головного управління з питань взаємодії з органами державної влади ДСНС України в Одеській області.

Щодо округу №102, то тут від передвиборної гонки відмовився Вадим Волканов. Відповідну заяву від нього ЦВК зареєструвало також восьмого липня.

Звернення партії про скасування рішення щодо реєстрації кандидата в депутати та звернення кандидата в депутати із письмовою заявою про відмову балотуватися можуть подаватися до 8 липня включно.

Ірина ТРЕБУНСЬКИХ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here