ПІДПРИЄМСТВА ОБЛАСТІ ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ БУХГАЛТЕРІВ

0
906
views

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних бухгалтерах.

Роботодавці області потребують 25 працівників за професією «бухгалтер» та 13 фахівців на посади головних бухгалтерів. Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ТОВ «Ліки Плюс», ПрАТ «Торговий Дім «Гідросила», Філія ТОВ «Верес», КП «Теплокомуненерго», ПП «Дніпро» та ін.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4200 грн до понад 12 000 гривень.

Наприклад, ТОВ «Агродар-Україна Плюс» платитиме бухгалтеру 5 000 гривень на місяць, а ТОВ «Екостайл» запрошує спеціаліста на посаду головного бухгалтера з оплатою праці 6 670 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та посади працівника, стажу роботи та навичок у роботі з різними бухгалтерськими програмами.

Актуальними є вакансії для бухгалтерів у Благовіщенському, Голованівському, Добровеличківському, Знам’янському, Кропивницький, Маловисківському, Новгородківському та Олександрійському районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here