МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ КІРОВОГРАДЩИНИ ПОТРЕБУЮТЬ ПОНАД 120 ЛІКАРІВ

0
1182
views

Професія медичного працівника належить до однієї з найдавніших. Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка робота. Але разом з тим – це можливість відчути себе потрібним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії!

Своєю щоденною працею кожен медпрацівник дбає про найдорожче – здоров’я та життя наших громадян. У кожного пацієнта лікар вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також часточку своєї душі.

Сьогодні, медичні заклади області потребують 126 лікарів. Це такі посади: лікар з ультразвукової діагностики, лікар загальної практики – сімейний лікар, лікар-патологоанатом, лікар-офтальмолог, лікар-терапевт, лікар-кардіолог, лікар-інфекціоніст та ін.

Своїм працівникам медичні заклади Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» 4173 грн. до 15 000 гривень.

Крім того, 5 вакансій передбачають неповну зайнятість лікарів. Це такі посади: лікар-уролог (Кропивницький), лікар-офтальмолог (Олександрія), лікар-уролог (Олександрія),  лікар-психіатр (Знам’янка), лікар-терапевт (Знам’янка).

Медичні працівники потрібні у Благовіщенському, Голованівському, Добровеличківському, Знам’янському, Компаніївському, Кропивницькому, Маловисківському,  Новоукраїнському, Олександрійському, Олександрівському та Світловодському районах Кіровоградщини.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here