МАЙЖЕ МІЛЬЯРД ГРИВЕНЬ ПОДАТКУ НА ДОХОДИ З ФІЗИЧНИХ ОСІБ НАДІЙШЛО ВІД ПЛАТНИКІВ КРОПИВНИЦЬКОГО УПРАВЛІННЯ

0
724
views

До Зведеного бюджету за січень – червень 2019 року платники Кропивницького управління ГУ ДФС у Кіровоградській області сплатили 959,7 млн. грн. податку на доходи з фізичних осіб (ПДФО), що становить 96,2 відсотків до прогнозного завдання та на 107,0 млн.грн. або 112,5 відсотків більше ніж надходження за аналогічний період 2018 року.

Майже 75 відсотків з цієї суми або 716,8 млн. грн. отримали місцеві бюджети, вказана сума перевищує аналогічний показник минулого року на 112,7 відсотків.

До державного бюджету мобілізовано – 242,9 млн.грн. податку на доходи з фізичних осіб. Якщо порівнювати із платежем відповідного періоду минулого 2018 року, то приріст надходжень з податку на доходи фізичних осіб збільшено на 112,2 відсотки.

Варто зазначити аби наш регіон мав достатньо фінансових ресурсів для розвитку, необхідно кожному громадянину дотримуватися норм податкового, трудового й іншого законодавства, не погоджуватися на пропозиції неофіційного працевлаштування чи виплати заробітної плати в “конверті”. 

Кропивницьке управління ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here