ПРОФЕСІОНАЛИ БУДІВЕЛЬНОЇ СПРАВИ З КІРОВОГРАДЩИНИ МОЖУТЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАТИСЯ В ІЗРАЇЛІ

0
832
views

Опалубник, арматурник, лицювальник, штукатур – такі професії сьогодні актуальні для працевлаштування громадян України у Державі Ізраїль.

Для працевлаштування шукачі роботи повинні мати професійні навички, досвід і здібності для виконання будівельних робіт в сфері промислового будівництва, обробки деревини (з вмінням читати плани будівництва), роботи з металом, покриття стін та підлоги керамічною плиткою, штукатурних робіт.

Для кандидата на працевлаштування обов’язковим є дотримання наступних умов:

  • володіння професійними навиками  зайнятості, досвідом і високим рівнем здібностей в одній або декількох з визначених професій: опалубник, арматурник, лицювальник-плиточник або штукатур;
  • є громадянином України;
  • вік 25-50 років (на дату подачі заяви до центру зайнятості);
  • ніколи раніше не працював в Ізраїлі;
  • не має родичів першої лінії (батько/мати, дружина/чоловік, діти), які проживають чи працюють в Ізраїлі, крім рідних братів та сестер;
  • не має судимості;
  • має бути фізично та психологічно придатним до інтенсивної фізичної праці в будівельній галузі у відповідних кліматичних умовах, включаючи роботу на висоті та переміщення важких предметів.

Слід зазначити, що можливість тимчасового працевлаштування кваліфікованих працівників на ринку праці Держави Ізраїль надана в рамках міждержавної двосторонньої Угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль від 07 червня 2016 року (ратифікована та набула чинності 16 листопада 2016 року).

Більш детальну інформацію щодо умов працевлаштування українських працівників в будівельну галузь в Ізраїлі на сайті GOODWORK «Працевлаштування у Ізраїлі» www.goodwork.org.ua.

Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here