В ОЛЕКСАНДРІЇ РЯТУВАЛЬНИКИ НАДАВАЛИ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ СИТУАЦІЯХ

0
770
views

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили за викликами для надання допомоги по відкриванню вхідних дверей квартир громадян.

Так, двічі довелось виконувати таку роботу бійцям 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія. 4 серпня о 09:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по відкриванню дверей квартири по вул. Г. Усика, де пенсіонерка, ймовірно, потребує медичної допомоги, адже другу добу не виходить з помешкання. Рятувальники, що негайно прибули за викликом, за допомогою автодрабини потрапили до квартири та донесли громадянку до автомобіля швидкої допомоги. О 19:02 оперативно-диспетчерська служба 2-го ДПРЗ м. Олександрія отримала повідомлення про те, що потрібна допомога по відкриванню вхідних дверей квартири в смт Олександрійське: господар тривалий час не відчиняє двері квартири та не відповідає на телефонні дзвінки. Потрапивши у квартиру на другому поверсі, рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія виявили, що з господарем усе гаразд та допомоги він не потребує.

Через годину бійці 1-г ДПРЗ м. Кропивницький також надавали допомогу по відкриванню дверей квартири по вул. Короленка в обласному центрі.

Прес-служба У ДСНС в області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here