НА КІРОВОГРАДЩИНІ ПОТРІБНІ БУДІВЕЛЬНИКИ

0
2765
views

Роботодавці області потребують 17 майстрів будівельних робіт за такими посадами: майстер будівельних та монтажних робіт, інженер-будівельник, технік-будівельник, покрівельник будівельний та ін.

Своїм працівникам роботодавці будівельної сфери готові платити від 4173 до 16 000 гривень.

Найбільше майстрів будівельних робіт потребують у Знам’янському районі та місті Кропивницький. Серед них найбільш оплачувані:

Посада Завдання та обов’язки Заробітна плата
 
Інженер-будівельник Здійснення технічного нагляду за виконанням будівельно-монтажних робіт. Контроль відповідністі обсягів, строків та якості будівельно-монтажних робіт, а також якості матеріалів, виробів, що застосовуються у будівництві, затвердженій проектно-кошторисній документації. 10 000 – 16 000 грн.
 
Майстер будівельних та монтажних робіт Будівництво, реконструкція повітряних та кабельних ліній електропередач. Ведення документації, організація роботи бригади. 12 000 грн.
 
Покрівельник будівельний Виконання будівельних робіт на соціально-побутових об’єктах міста та області. Монтаж покрівель із металопрофілю, шифера, руберойду. 11 000 грн.
 
Майстер будівельних та монтажних робіт Забезпечувати виконання робітниками норм виробітку. проводити інструктаж з охорони праці. Забезпечувати підвищення продуктивності праці, раціонального використання сировини, матеріалів, палива та енергоносіїв. 7 000 грн.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості області.

 Кіровоградський обласний  центр зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here