У ЗНАМ’ЯНЦІ ВІДКРИВАЄТЬСЯ НОВИЙ МАГАЗИН, РОБОТОДАВЦІ ЗАПРОШУЮТЬ ПРАЦІВНИКІВ

0
3853
views

До Знам’янської міськрайонної філії обласного центру зайнятості з проханням підібрати продавців продовольчих товарів в новий магазин, який незабаром відкривається у м. Знам’янка, звернулася ФОП Царенко І.С.

Тож, з метою оперативного задоволення потреб роботодавця в укомплектуванні вакантних робочих місць, фахівці міськрайонної філії організували міні-ярмарок вакансій за затребуваною професією.

Представник роботодавця Максим Царенко проінформував шукачів роботи про наявні вакансії, вимоги до працівників, умови праці та рівень її оплати, соціальні гарантії, якими забезпечується персонал тощо. «Зручне розташування магазину в центрі міста дає можливості без проблем та зі зручністю доїхати до місця роботи. Професія «Продавець продовольчих товарів» різнобічна. Працівник цієї  професії повинен любити свою роботу, бути ввічливим, бути зацікавленим у збільшенні прибутків торгівельного закладу, адже від цього залежать певні заохочення, премії й надбавки. Отже, основне завдання продавця — продати товар», – акцентував увагу присутніх М. Царенко.

У  ході зустрічі шукачі роботи отримали інформацію про діючу мережу торгівельних закладів, наявність вільних робочих місць, переваги та умови праці, заробітну плату та можливість підвищення кваліфікації шляхом стажування безпосередньо на робочому місці.

З урахуванням вимог роботодавця на захід запрошено близько 15 шукачів роботи відповідного кваліфікаційного рівня, з них 12 пошукачів роботи були зацікавлені пропозиціями роботодавців, заповнили анкети претендентів на робоче місце, три особи пройшли співбесіду з роботодавцем з метою вирішення питання майбутнього працевлаштування.

Змістовим елементом заходу стало функціонування консультпунктів, де всі охочі мали змогу отримати роз’яснення щодо основних аспектів чинного трудового законодавства, а також юридичних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням.

В. Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here