У СПРАВУ ПРО РЕЙДЕРСТВО В СФЕРІ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ СВІТЛОВОДСЬКА ВТРУТИЛАСЬ ПРОКУРАТУРА

0
1720
views

Знам’янською місцевою прокуратурою забезпечується процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінального провадження за ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 206-2 КК України за фактами зловживання повноваженнями державним реєстратором та протиправного заволодіння часткою Світловодської міської ради у статутному капіталі одного зі спільних підприємств у м.Світловодську.

У СВІТЛОВОДСЬКУ ВІДБУЛОСЬ РЕЙДЕРСЬКЕ ЗАХОПЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА

 

Завдяки скоординованим діям правоохоронних органів упереджено внесення державним реєстратором до державного реєстру даних про заміну керівника, зміну статутного капіталу, затвердження статуту в новій редакції стосовно вказаного спільного підприємства.

У ході досудового розслідування за клопотанням прокуратури накладено арешт на 50% (3.9 млн грн) корпоративних прав, внесків до статутного капіталу спільного підприємства із забороною вчинення будь-якого роду змін до статуту, статутного капіталу, даних про керівництво юридичної особи, забороною проведення державними реєстраторами будь-яких реєстраційних дій та коригування раніше проведених.

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі прокуратури області.

Правоохоронними органами Кіровоградщини й надалі проводитиметься системна робота щодо ефективної протидії рейдерству в регіоні.

 Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here