З “КІРОВОГРАДЩИНИ” ВИЙШОВ ЩЕ ОДИН ДЕПУТАТ

0
3326
views

Міжфракційне депутатське об’єднання “Кіровоградщина” залишив депутат від партії “Слуга народу” по округу №100 Ігор Мурдій.

Відповідну заяву він щойно оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук.

В ексклюзивному коментарі “НС” Ігор Мурдій повідомив: “Йдеться не про відмову від представлення у парламенті депутатів від Кіровоградщини. Я не хочу бути членом саме цієї групи. Не виключено, увійду до складу аналогічної, якщо така буде створена. До, речі, не я перший пішов – Торохтій вже теж (Богдан Торохтій, депутат від “СН” за партійними списками, мешканець Кропивницького – ред.)

Нагадаємо, про створення міжфракційного депутатського об’єднання “Кіровоградщина” було повідомлено 18 вересня під час ранкового засідання ВР.

Його очолив Олександр Дануца.

– Відповідно до статті 60 (зі значком “прим.”) регламенту Верховної Ради України, повідомляю про створення у Верховній Раді України ІХ скликання міжфракційного депутатського об’єднання “Кіровоградщина”. Головою цього об’єднання обрано народного депутата України Дануцу Олександра Анатолійовича. Вітаємо Кіровоградщину, – каже перший віцеспікер парламенту Руслан Стефанчук.

Як повідомляв у одному з інтерв’ю Олександр Дануца, «Проаналізувавши склад парламенту, я побачив, що “наших” може набратися на цілу фракцію. Форсувати події я не став, але всі, кому запропонував увійти в депутатську групу, відразу погодилися. Сьогодні нас одинадцять – Дануца, Кузбит, Воронько, Мурдій, Торохтій, Володіна, Тарасов, Стрихарський, Ларін, Ніколаєнко і Довгий. Мета створення депутатської “Кіровоградщини” очевидна – це лобіювання законів і рішень, що мають безпосереднє відношення до нашої області», – сказав політик.

Ігор Мурдій у своєму коментарі журналісту “НС” додає:”Пан Дануца або забув, що Кіровоградщина вже підлягає перейменуванню (він був проти цього), або створив це об’єднання “під себе” і сам себе призначив його очільником.

Цікаво, що думають про це інші депутати – члени об’єднання?”

Редакція “НС” готова оприлюднити відповіді на це запитання членів міжфракційного депутатського об’єднання “Кіровоградщина”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here