В ОБЛАСТІ ПОТРЕБУЮТЬ БІБЛІОТЕКАРІВ ТА МУЗИЧНИХ КЕРІВНИКІВ

0
1435
views

Бібліотекар – це унікальна професія, що існувала споконвіку й досить поширена на сучасному етапі розвитку науки та техніки. Як би далеко не ступнув прогрес, жодна технічно модифікована програма не може замінити такого звичного фахівця в галузі художньої, науково-популярної та спеціальної літератури.

Сьогодні бібліотеки області мають 3 вакантні посади бібліотекарів.  Серед районів, у яких потрібні фахівці бібліотечної справи – Бобринецький та Кропивницький район Кіровоградської області.

Так, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка має дві відкриті вакансії бібліотекарів. До обов’язків входить проведення масових заходів, обслуговування користувачів, розстановка книг на полицях, робота з бібліотечним Фондом.

У Бобринецькому районі Верхньоінгульська сільська рада потребує одного бібліотекаря. До його обов’язків входить організація роботи бібліотеки, формування, облік та збереження бібліотечного фонду, обслуговування користувачів на абонементі й у читальному залі, організація інформаційної роботи, здійснення підбору літератури на вимогу користувачів.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Навчальні заклади Кіровоградської області потребують 6 музичних керівників.

Своїм працівникам роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн.) до 6500 гривень. Також відкритою є одна посада з неповною занятістю. Серед районів, у яких потрібні ці фахівці – Знам’янський, Олександрійський та Кропивницький райони Кіровоградської області.

Посада Заробітна плата Завдання та обов’язки/ Вимоги до працівника
Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №28 «Зірочка»
Керівник музичний 4 200,00 Проведення музичних занять, ранків, свят. Робочий день з 08:00 до 13:42. Наявність санітарної книжки. Без вимог до стажу роботи. Володіння музичним інструментом.
Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 54 «Чебурашка»
Керівник музичний 4 173,00 Проведення музичних занять та ранків. Бажано вміти грати на фортепіано. Без вимог до стажу роботи. Наявність санітарної книжки.
Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №71 «Катеринка» комбінованого типу
Керівник музичний 4 173,00 Проводити заняття з дітьми віком від 3 до 6 років. Вміти грати на фортепіано. Робочий день з 8:00 до 12:48 або з 10:00 до 14:48. На термін дії договору. Без вимог до стажу роботи. наявність санітарної книжки.
КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Кіровоградської обласної ради»
Керівник музичний 6 500,00 Здійснює музичну освіту й естетичне виховання дітей відповідно до програми, що реалізується у виховному закладі з урахуванням вимог Державної базової програми. Проводить музичні заняття, свята, концерти, розваги, бере участь в організації різних свят та розваг.
Добронадіївська сільська рада Олександрійського району Кіровоградської області
Керівник музичний 2 087,50 Організація дитячих свят, навчання дітей музичній грамоті у дитячому яслах-садочку «Сонечко» села Добронадіївки. Режим роботи: з 10:00 до 14:00.
Дошкільний навчальний заклад № 6 «Сонечко» Знам’янської міської ради
Керівник музичний 4 180,00 На період декретної відпустки основного працівника. Проведення музичних занять та музичний супровід святкових ранків. Наявність медичного огляду.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here