КІРОВОГРАДЩИНА ПОТРЕБУЄ ПОНАД 100 ЛІКАРІВ

0
680
views

Бути лікарем – покликання, це спосіб життя та неймовірна самовіддача. Своєю щоденною працею кожен медпрацівник дбає про найдорожче – здоров’я та життя наших громадян. У кожного пацієнта лікар вкладає свої знання, досвід, а також часточку своєї душі.

Сьогодні медичні заклади області потребують 117 лікарів. Це такі посади: лікар з ультразвукової діагностики, лікар загальної практики – сімейний лікар, лікар-офтальмолог, лікар-терапевт, лікар-кардіолог, лікар-інфекціоніст та ін.

Своїм працівникам медичні заклади Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн) до 14 000 гривень.

Крім того, 3 вакансії передбачають неповну зайнятість лікарів. Це такі посади: лікар-гінеколог-онколог (Кропивницький), лікар-офтальмолог (Олександрія), лікар-уролог (Олександрія).

Медичні працівники потрібні у Благовіщенському, Голованівському, Добровеличківському, Знам’янському, Компаніївському, Кропивницькому, Маловисківському,  Новоукраїнському, Олександрійському, Олександрівському, Петрівському та Світловодському районах Кіровоградщини.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 Кіровоградський обласний центр зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here