40 МЛН ГРН НА 48 ПРОЕКТІВ – ДЕРЖАВНА СУБВЕНЦІЯ НА РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ ОТГ КІРОВОГРАДЩИНИ

0
1155
views

Загальна сума субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році склала майже 40 млн грн.

Цей ресурс передбачено для Бобринецької, Великоандрусівської, Великосеверинівської, Ганнівської, Дмитрівської, Добровеличківської, Катеринівської, Компаніївської, Маловисківської, Мар’янівської, Новопразької, Новоукраїнської, Первозванівської, Піщанобрідської, Помічнянської, Попельнастівської, Приютівської, Смолінської, Соколівської та Тишківської ОТГ.

Території мають реалізувати 48 проектів та заходів. Більша частина проектів впроваджуватиметься в галузях житлово-комунального господарства, культури та освіти. Таку інформацію на апаратній нараді озвучила начальник управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури ОДА Вікторія Кулікова.

Вона зазначила, що на 1 жовтня субвенція профінансована в обсязі 26,6 млн. грн. Територіями освоєно 11,7 млн. грн (43,9 %). Державні кошти досі не розпочали використовувати Бобринецька, Помічнянська, Первозванівська, Маловисківська, Мар’янівська та Новопразька ОТГ.

За матеріалами Кіровоградської ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here