В ОБЛАСНОМУ ГОСПІТАЛІ ВШАНУВАЛИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

0
680
views

Напередодні відзначення Дня захисника України в обласному госпіталі відбулась церемонія вшанування пам’яті загиблих захисників України. У заході взяли участь учасники бойових дій, волонтери, громадськість, т. в. о. голови облдержадміністрації Світлана Лобанова, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Біля меморіалу “Пам’ятний Хрест, воїнам, які загинули за Україну”, встановленого минулого року у сквері біля госпіталю, учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які загинули за незалежність держави, а також поставили лампадки до Пам’ятного Хреста. До присутніх звернулись головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко та представник обласного ресурсного центру з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам Валентина Кулачко.

Цього ж дня в приміщенні медичного закладу розпочався Перший відкритий турнір з дартсу, присвячений Дню захисника України. За перемогу змагалися команди ветеранів АТО/ООС, військовослужбовців, учнів ліцею «Сокіл», медичних працівників.

Після змагань відбулась концертна програма за участі ліцеїстів «Соколу» та волонтера, батька загиблого воїна АТО/ООС Володимира Бурка.

У холі госпіталю було розташовано виставку світлин та архівних матеріалів «На варті – Пам’ять», організовану обласним краєзнавчим музеєм.

За матеріалами Кіровоградської ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here