РОБОТОДАВЦІ КІРОВОГРАДЩИНИ ПОТРЕБУЮТЬ БУХГАЛТЕРІВ

0
622
views

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у професійних бухгалтерах.

Роботодавці області потребують 19 працівників за професією «бухгалтер». Серед зазначених вакансій 10 посад головних бухгалтерів.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4173 грн до 9800 гривень.

Наприклад, Кіровоградському будівельному коледжу потрібен  головний бухгалтер. Розмір заробітної плати: 5964 грн+ надбавка 15%. Вимоги до кандидата: вища освіта, за професією «бухгалтер», досвід роботи від 3 років в бюджетній сфері або закладах освіти. Завдання та обов’язки: організація бухгалтерського обліку; складання фінансової, податкової та статистичної звітності. Робота у програмах «1С», «M.E.Doc». При прийомі на роботу проходження медичного огляду.

Актуальними є вакансії для бухгалтерів у Бобринецькому, Голованівському, Добровеличківському, Знам’янському, Кропивницькому, Маловисківському, Новгородківському, Новомиргородському, Олександрівському, Олександрійському, Світловодському та Устинівському районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here