«БАРВИ ЖИТТЯ» ОСЯЮТЬ КРОПИВНИЦЬКИЙ

0
1111
views

31 жовтня 2019 року о 10.00 у приміщенні Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л.Кропивницького відбудеться відбірковий регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Фестиваль проводиться за ініціативи департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградського обласного Центру народної творчості, Кіровоградської обласної громадської організації інвалідів «Народна академія творчості» та Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім.Т.Г.Шевченка.

Під час вернісажу талантів на фестивалі «Барви життя» учасники демонструватимуть свої творчі досягнення, майстерність та любов до мистецтва. Визначення переможців відбудеться у номінаціях: вокальний, хореографічний, музичний, розмовний жанри, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво тощо. Всі учасники будуть нагороджені пам’ятними подарунками та дипломами.

У рамках заходу у фойє театру буде розгорнуто виставку творчих робіт учасників фестивалю.  

Всеукраїнський фестиваль творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя» проводиться з метою залучення людей з особливими потребами до занять різними видами художньої творчості, виявлення нових талантів, сприяння процесу реабілітації і соціальної адаптації засобами мистецтва.     

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here