ЯКІ ДОРОГИ ВІДРЕМОНТОВАНО НА КІРОВОГРАДЩИНІ У 2019 РОЦІ

0
1984
views

У 2019 році в межах Кіровоградської області на замовлення САД відремонтували 53,8 км автодоріг державного значення. З них реконструкція – 8 км, поточний середній ремонт – 45,8 км, та плюс дрібним ремонтом відпрацювали ще 8 кілометрів.

Ремонтували в трьох основних напряках, перший з яких – дорога на Миколаїв. Донедавна це була одна з найпроблемніших трас в державі, а сьогодні в межах Кіровоградщини вона відремонтована. Загалом поточним середнім ремонтом та реконструкцією охопили сім ділянок, загальною протяжністю 48,8 км. Тепер від Кропивницького до межі з Микоївською області проїзд безпечний та укомфорний. Підрядники завершують роботи і найближчим часом здадуть об’єкти в експлуатацію.

Виконувались роботи на дорозі М-12 за маршрутом Кропивницький – Умань, що забезпечує зв’язок обласного центру з транснаціональним коридором GO Highway та коридором М-05 Київ – Одеса.

Продовжили також ремонт дороги на Полтаву – цього року відремонтували ще 5 кілометрів шляху.

Пріоритетами на 2020 рік залишаються маршрути на Стрий та на Полтаву, а також додається Криворізький напрямок, дорога Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг–Запоріжжя, а/д Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Н-14-1 Південний обхід м. Кропивницького, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчуг.

У пропозиціях для робіт у наступному році також і ремонт теритріальної  мережі, дороги Т12-12 Новомиргород-Велика-Виска, Т-12-14 Новоархангельськ – Добровеличківка – Миколаївка, Т-12-16 Компаніївка-Устинівка, Т-24-01 Городище-Шпола-Новоукраїнка-Бобринець-Устинівка.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here