ШУКАЄТЕ СВІЙ ШЛЯХ В ЖИТТІ? СТАНЬТЕ АДМІНІСТРАТОРОМ!

0
1258
views

Адміністратор – це особа, яка здійснює роботу з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів. Консультує відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надає підприємство.

Здійснює роботу з обслуговування відвідувачів, створює для них комфортні умови. Забезпечує контроль за збереженням матеріальних цінностей. Консультує відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються. Вживає заходів щодо запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій.

З 6 листопада поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається  навчання. Курс навчання триватиме 7,2 міс.

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.

Громадяни,  яких зацікавили пропозиції щодо проходження професійного навчання, можуть звертатися до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем перебування.

Звертаємо увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості       

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here