ВЗДОВЖ ВІДРЕМОНТОВАНОЇ ДОРОГИ НА МИКОЛАЇВ ВИСАДЖУЮТЬ МОЛОДІ ДЕРЕВЦЯ

0
579
views

Цього року на озеленення в проектах ремонту державної дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв заклали майже два мільйони гривень. Саме стільки коштує висадка 1100 саджанців горіхів, які вже почали висаджувати на смузі відводу дорожники на Кіровоградщині.

Основні ремонтні роботи вже виконані на всіх об’єктах. На разі підрядники, окрім озеленення, впорядковують узбіччя, зупинки громадського транспорту та вбиральні. Останні, до речі, адаптовані для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Якісно, безпечно, доступно – саме за такими принципами працює Служба автомобільних доріг області і вимагає тих же засад в роботі і від виконавців робіт. Втім, бажаного ефекту, інколи, вдається досягти хоч і швидко, та не надовго. Народний вандалізм наносить збитки державі та ставить під загрозу життя та здоров’я учасників дорожнього руху – крадуть або ж нівечать дорожні знаки, бар’єрне огородження та псують ті ж придорожні вбиральні.

Служба автодоріг звертається до жителів та гостей області дбайливо ставитися до власності, яка будується та експлуатується за кошти платників податків. Нагадаємо, кілька тижнів тому невідомі зіпсували два нові ліхтарі зовнішнього автономного освітлення, з одного з яких викрали сонячну панель та акумулятор. Від цих дій дорожнє господарство зазнало збитків більш ніж на 60 тисяч гривень.

Будьте відповідальними – не наражайте своїми діями на небезпеку користувачів доріг.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here