РЯТУВАЛЬНИКИ НАВЧАЛИ ПРАВИЛАМ БЕЗПЕКИ МАЛЕНЬКИХ «СВІТЛЯЧКІВ» У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
798
views

19 листопада фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області та рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький завітали до дитячого навчального закладу №35 «Світлячок», що в обласному центрі.

Під час зустрічі з дошкільнятами рятувальники у доступній формі розповіли, чому небезпечно пустувати з вогнем, брати на вулиці чужі речі й іграшки, наближатись до водойми або виходити на кригу, а також навчили, як правильно поводитись під час пожежі у приміщенні, як викликати Службу порятунку.

Вихованці «Світлячка» вже давно чекали на зустріч з працівниками Службипорятунку, тому що мріяли побачити зблизька пожежний автомобіль. Сьогодні вони отримали таку нагоду. Незважаючи на пасмурну погоду, настрій у дітлахів був піднесений, адже на подвір’ї їхнього садочка стоїть справжній пожежний автомобіль. Дітям дозволили посидіти за кермом, сфотографуватись, посигналити, показали оснащення та різні інструменти, продемонстрували, як вони працюють та розповіли, коли рятувальники їх застосовують.

Малюкам було цікаво слухати розповіді рятувальників, у ході яких вони ставили вогнеборцям багато запитань, на які отримували змістовні та зрозумілі відповіді. Також гості зі Служби порятунку роздали дошкільнятам листівки з інформацією, як вберегтися від пожежі та як поводитися у разі виявлення вибухонебезпечного предмета. Після закінчення заходу задоволені дошкільнята щиро подякували рятувальникам за змістовні розповіді та пообіцяли дотримуватися правил безпеки життєдіяльності й пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here