ПІДПРИЄМСТВА КІРОВОГРАДЩИНИ ШУКАЮТЬ ІНЖЕНЕРІВ

0
994
views

За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у представниках інженерних професій: інженер-будівельник, інженер з охорони праці, інженер-енергетик, інженер з безпеки руху, інженер з роботи, інженер з налагодження й випробувань, інженер-гідротехнік, інженер з проектно-кошторисної роботи, інженер з комп’ютерних систем, інженер-технолог з очищення води, інженер-лаборант, інженер-програміст та ін.

На сьогодні у базі даних вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 48 вільних робочих місця за вищезазначеними вакансіями.

Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн.) до 10 200 гривень.

Актуальними є вакансії для інженерів у  Кропивницькому (27 вакансій), Знам’янському (7 вакансій), Олександрійському (6 вакансій), Долинському (5 вакансій), Світловодському (2 вакансій) та Гайворонському (1 вакансія) районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here