БЕЗОПЛАТНУ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ ПРОПОНУЮТЬ ПЛАТНИКАМ ПОДАТКІВ КІРОВОГРАДЩИНИ

0
516
views

Головне управління ДПС у Кіровоградській області пропонує платникам податків скористатися своїм правом на безоплатну правову допомогу. Зокрема,  консультації і роз’яснення юристів обласного управління податкової служби щодо застосування норм чинного законодавства у сфері оподаткування платники податків можуть отримати кожен перший і третій вівторок місяця з 09.00 до 13.00.

Саме в цей час у громадській приймальні Головного управління ДПС у Кіровоградській області за адресою м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55 здійснює особистий прийом в.о. начальника юридичного управління ГУ ДПС в області.

Щоб скористатися своїм правом на безоплатну правовому допомогу варто  записатися на особистий прийом.

Разом з тим, кожен платник податків має право отримати індивідуальну податкову консультацію відповідно до ст. 52 Податкового кодексу України. Наприклад, у випадку неоднозначного трактування законодавчих норм. Варто врахувати, що отримана від органів ДПС консультація має індивідуальний характер, тобто нею може користатися лише той платник, якому вона надана.

Нагадаємо, що з метою підвищення рівня обізнаності громадян з їх правами та обов’язкам в Україні щорічно проводиться Всеукраїнський тиждень права. Окрім більш активного інформування платників податків про гарантії дотримання прав і свобод, громадянам пропонуються безоплатні правові консультації.

Головне управління ДПС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here