В КОМПАНІЇВСЬКОМУ РАЙОНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ УЧАСНИКІВ РОЗБІЙНОГО НАПАДУ НА ПЕНСІОНЕРКУ

0
1844
views

81-річна мешканка одного з сіл Компаніївського району повідомила поліцейських про пригоду, яка сталася вночі. Жінка розповіла, що невідомі особи проникли до її будинку, розбивши вікно. Того ж дня правоохоронці знайшли викрадені з помешкання потерпілої особисті речі та викрили у скоєнні злочину односельчанина бабусі та його родича.

Розкриття даного кримінального правопорушення стало можливим завдяки професійним діям працівників Управління карного розшуку обласного главку, Компаніївського відділення поліції та фахівців кінологічного центру поліції області.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці провели усі необхідні заходи, пов’язані з оглядом місця події та встановленням осіб, які могли бути причетні до вчинення злочину. Одночасно на місці розпочав роботу старший інспектор-кінолог кінологічного центру поліції області Євгеній Маценко, разом з службовою собакою – німецькою вівчаркою на ім’я Кейсі. За командою кінолога собака взяла запаховий слід і, невдовзі, привела оперативників до помешкання, де були сховані крадені речі, а також допомогла поліцейським визначити подальший напрямок руху підозрюваних.

В результаті комплексу проведених заходів, правоохоронцям вдалося встановити осіб, причетних до скоєння особливо тяжкого злочину. Ними виявилися громадяни 38 та 25 років.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає за ці дії покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here