ІНСПЕКТОРА-КІНОЛОГА ТА ЙОГО “НАПАРНИКА” ВІДЗНАЧИЛИ ЗА УСПІХИ У СЛУЖБІ

0
751
views

Днями, поліцейський Євгеній Маценко, разом зі службовою собакою, німецької вівчаркою на ім’я Кейсі, допомогли колегам у розкритті розбійного нападу, скоєного відносно 81-річної жительки Компаніївського району.

В КОМПАНІЇВСЬКОМУ РАЙОНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ УЧАСНИКІВ РОЗБІЙНОГО НАПАДУ НА ПЕНСІОНЕРКУ

 

Урочиста подія відбулася в обласному главку сьогодні, 4 грудня. У присутності колективу поліції кінолог отримав від заступника керівника поліції області Руслана Горяченка Подяку та спеціальний жетон «За безпеку та захист громади».

33-річний Євгеній Маценко присвятив службі в органах внутрішніх справ 12 років свого життя, має вищу юридичну освіту та своїм справжнім покликанням і справою «до душі» вважає саме службову кінологію.

Зі своєю нинішньою вихованкою, 4-річною німецькою вівчаркою Кейсі, молодший інспектор-кінолог познайомився, коли їй виповнився лише місяць. Саме у такому віці цуценя передали до кінологічного центру поліції області зі спеціального кінологічного центру міста Ірпінь, що на Київщині. І хоч Євгенію і раніше доводилося займатися тренуванням собак, саме на Кейсі з першого тренування він покладав великі надії.

Терпіння і наполегливість кінолога у підсумку дали очікуваний результат.

Участь у розкритті розбійного нападу, скоєного на території Компаніївського району, для Євгена Маценка і його службової собаки, не єдиний успішний випадок у роботі, якими вони можуть пишатися по праву. Отримана відзнака, за словами поліцейського, це неабиякий стимул для того, аби продовжувати тренування, щоб стати разом з Кейсі кращими у своїй професії.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here