«ПОНЕВОЛЕННЯ ЛЮБОВ’Ю» – ПРЕМ’ЄРА У КРОПИВНИЦЬКОМУ

0
978
views

11 грудня в Кіровоградській філармонії відбудеться прем’єра вистави «Поневолення любов’ю».

Квитки на цей спектакль в Одесі, Дніпрі та Києві були продані лише за півтора місяці. Цей спектакль змінює життя, і у глядачів буде можливість в цьому переконатися. Проект поставлений за романами-бестселерами відомої української письменниці Анни Богинської «Жити життя» і «Гріх прощення».

Ось що розповідає про цей проект сама Анна Богинська:

«Це спектакль про цинізм, який присутній в сучасному суспільстві. Коли жінками і чоловіками користуються. Він про те, що життя завжди справедливе.

Це історія любові, яку зазнала кожна жінка. Але історія сподобається і чоловікам. До речі, в Одесі та Черкасах на цьому спектаклі в залі було багато чоловіків. Вони підходили, були в повному захваті.

Це класичний спектакль, з красивими декораціями, спецефектами. І з захоплюючим сюжетом. Кожен глядач, який був у нас на виставі, говорив, що час пролітає як одна секунда. З тисячі людей із залу пішло тільки двоє людей і то з поважної причини – вони поспішали на свято.

Ви побачите дуже романтичну історію кохання. Але будуть моменти, коли у вас з’явиться розуміння того, що відбувається: чому вона так закохалася, які прийоми застосовував головний герой Матвій. І це настільки красиво показано …

І найголовніше – фінал. Він несподіваний навіть для тих, хто читав роман. Такого точно ніхто не чекає».

Початок вистави о 19.00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here