РЕДАКТОРИ ОБЛАСНИХ ГАЗЕТ ЗУСТРІЛИСЬ З РЕГІОНАЛЬНИМ КЕРІВНИЦТВОМ “УКРПОШТИ” (ФОТО)

0
1779
views

За ініціативи голови обласної ради Сергія Шульги відбулася зустріч представників Кіровоградської регіональної дирекції «Укрпошта» та редакторів друкованих видань.

Предметом обговорення стало питання, яке журналісти порушили перед головою обласної ради на пресконференції: «100 днів на посаді», а саме недопрацювання «Укрпошти» щодо доставки газет друкованих ЗМІ до жителів віддалених сіл Кіровоградщини.

Крім цього, журналісти назвали й інші проблеми, а саме: збільшення відсотка повернення газет до редакції, непрофесійний підхід працівників дирекції на пунктах продажу газет, невчасне надання дирекцією необхідної бухгалтерської документації друкованим ЗМІ.

У відповідь представники регіонального представництва «Укрпошти» зазначили, що проблема доставки газет у віддалених селах області справді існує, це пов’язано з недостатністю кадрів. Проте робота над цим проводиться. В перспективі жодне з відділень закривати не планують.
Керівники підприємства запевнили, що всі порушені питання візьмуть під особистий контроль.

За результатами обговорення голова обласної ради Сергій Шульга подякував сторонам за конструктивну розмову та запропонував проводити такі зустрічі систематично для поліпшення співпраці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here