СУДИТИМУТЬ ЗА НЕЗАКОННУ ГОРІЛКУ

0
469
views

За даними слідства, ділок з Олександрії з жовтня 2019 року по березень поточного року  без відповідних дозволів (ліцензій) на виготовлення підакцизних товарів незаконно виготовляв алкогольні напої з використанням харчових ароматизаторів.

Діяльність протиправну розгорнув в одній із орендованих квартир м. Олександрія, а фальсифіковані напої реалізовував  практично по усій території Кіровоградщини.
Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено 20 ПЕТ-пляшок по 10 літрів кожна, заповнені незаконно виготовленим спиртом етиловим, 2 ПЕТ-пляшки, об’ємом 10 літрів, горілки; 1 ПЕТ-пляшку на 10 літрів, заповнену коньяком; 1 картонний короб з поліетиленовим пакетом ємністю 10 літрів (типу «Bag-in-box»), заповнений незаконно виготовленим алкогольним напоєм під виглядом горілки; 139 поліетиленових пакетів ємністю10 літрів кожний (типу «Bag-in-box»); 20 флаконів з харчовими ароматизаторами.
Відповідно до висновку експертизи виготовлені алкогольні напої не відповідали вимогам ДСТУ.
За скоєне чоловіку загрожує до 5 років ув’язнення.
Досудове розслідування провадження здійснювали слідчі  СУ ГУ ДФС в Кіровоградській області.
Досудове розслідування здійснювали слідчі податкової міліції Кіровоградщини.
Кіровоградською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here